آشنایی با پوشرنگ سفید مات پلاستیک سیما کالر
رنگهای پلاستیک بر پایه رزین كوپليمر پلی وینیل استات (Polyvinyl acetate) که نوعی لاتکس میباشد ساخته میشوند. بکارگیری رزین پلی وینیل استات در تولید رنگهای پلاستیک باعث میشود که اجرای رنگ به سهولت انجام شود. همچنین باعث افزایش سرعت کار، پوشش بالا، خشک شدن سریع و رفع بوی نامطبوع رنگ شود.
از آنجایی که این نوع رنگها حلال در آب میباشد و براحتی با آب حل میشوند، هیچ گونه آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.
پوشرنگ های پلاستیک مقاومت پایینی نسبت به شستشو دارند و 100 % قابل شستشو نمیباشند و همین امر باعث میشود که از این نوع رنگها در رنگ آمیزی مکانهای کم تردد و با دسترسی کم مثل سقف ها و دیوارها استفاده شود.
رنگهای پلاستیک ساختمانی به دو گروه تقسیم میشوند که عبارتند از :
پوشرنگ نیمه پلاستیک
پوشرنگ پلاستیک با تمام پلاستیک
این پوشرنگها عمدتا به رنگ پایه سفید در بازار عرضه میشود. که به واسطه مادر رنگهای پلاستیک میتوان طیف عظیمی از رنگهای پلاستیک با نتوع رنگ بالا ایجاد کرد.
در میان دو گروه رنگ پلاستیک، گروه تمام پلاستیک تا حدودی قابل شستشو میباشد.
با توجه به مقاومت بالا رنگهای پلاستیک نسبت به آب، از رنگهای تمام پلاستیک سیماکالر میتوان به عنوان پوشش نهایی جهت محیط های داخلی ساختمان استفاده کرد.
رنگ پلاستیک سیماکالر دارای چسبندگی، انعطافپذيری و دوام بسیار بالایی بر روی آجر چوب، سطوح گچی و سیمانی هست.
رنگ آمیزی با پوشرنگهای پلاستیک آسان و قابلیت دریافت پوشش مجدد را به خوبی دارا باشد. بطوریکه محدودیتی از بابت اجرای چندین لایه روی هم (با رعایت فاصله زمانی استاندارد) وجود ندارد.
اجرای آن بسیار سریع و بدون اتلاف وقت بوده و برای مواقعی که زمان کمی وجود دارد، مناسب میباشد.
براحتی بواسطه قلم مویی و غلطک رنگ قابل اجرا میباشد.
قابلیت پوششدهی آن بسیار بالاست و ناهمواریهای کوچک موجود را برطرف نموده و سطح را صاف میکند.
برای محیطهایی که در معرض تعرق نباشند، این رنگ مناسب خواهد بود. مثل داخل کمد دیواریها.
به دلیل استفاده از حلال آب، بوی بسیار کمی داشته و سریع برطرف میشود
همچنین برای کسانی که به دلیل اثرات روحی، به تجدید رنگ منزل در هر 2 یا 3 سال علاقمندند، این رنگ بهترین انتخاب محسوب میشود.
رنگ پلاستیک سیماکالر با تمام شرايط جوی ايران سازگار میباشد.
آماده سازی سطح:
سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی، چربی و رطوبت پاک نمائید.
رﻧﮓ ﻫﺎي ﻗﺪﯾﻤﯽ پوسته شده ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ از ﺳﻄﺢ گچ، دیوار و یا سطح چوب زدوده ﺷﺪه و ﺳﻄﺤﯽ ﺻﺎف ﺑﺪﺳﺖ آﯾﺪ.
ﺑﻨﺎ ﺑﺮ ﺿﺮورت، ﺟﻬﺖ از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن رﻧﮕﻬﺎي ﻗﺒﻠﯽ ﻣﯽﺗﻮان از ﺳﻨﺒﺎده با گرید زبر اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮد.
در ﺻﻮرﺗﯿﮑﻪ رنگ قدیمی روی ﺳﻄﺢ دیوار یا سقف ها پوسته کرده ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از سمباده زبر ﺗﻤﯿﺰ ﮔﺮدد و سطوح گچی ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﻋﺎري از ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ پوسته های رنگ قدیمی باشند..
روش اعمال:
کلیه تجهیزات قبل از استفاده بایستی با آب تمیز شستشو گردد.
از جمله ابزارمورد نیاز در اجرای رنگهای پلاستیک میتوان به قلم مویی، غلطک و پیستوله اشاره کرد که با توجه به مهارت رنگ آمیزی فرد، کیفیت رنگ نهایی متغییر میباشد. متداولترین ابزار رنگ آمیزی برای پوشرنگ پلاستیک در داخل خانه، قلم مویی و غلطک رنگ میباشد.
نسبت اختلاط آب به رنگ پلاستیک بستگی به کیفیت رنگ پلاستیک، دمای محیط، سطح زیر کار و نیز وسیله رنگ آمیزی دارد. ولی در شرایط نرمال رنگ آمیزی، میزان اختلاط آب به رنگ پلاستیک بر حسب درصد وزنی به شرح زیر میباشد.
قلم مو : 30 تا 40 درصد
غلتک: 25 تا 35 درصد
پیستوله: 15 تا 20 درصد میباشد.
چنانچه قصد استفاده از پیستوله برای رنگ آمیزی دارید، میتوانید ازپيستوله كاسه رو با خروجی 1.8 تا 2ميليمتر، ياپيستوله كاسه زير با خروجی 1.8تا 2 ميليمتر بافشار ۳ تا۴ باراتمسفراستفاده نمائيد. هرپالس رنگ آمیزی با پیستوله باید به موازات هم بکاربرده شود. به طوریکه هر پالس 50 درصد سطح رنگ شده را با زاویه درست پوشش دهد.
چنانچه قصد رنگ آمیزی با غلطک و یا قلم مویی نقاشی دارید، میتوانید طبق دستورالعمل زیر، مراحل رنگ آمیزی را اجرا نمایید.
ابتدا رنگ پلاستیک را با کمی آب، رقیق میکنیم تا غلظت آن به اندازه مناسب برسد. زیرا که خود رنگ غلظت بالایی داشته و مستقیماً نمیتوان روی سطح اجرا نمود.
مادر رنگهای دلخواه خود را در ظرف جداگانهای به تناسب سلیقه با هم ترکیب نموده و برای یکنواختی ترکیب ایجاد شده مقداری آب به آن اضافه میکنیم و به اندازهای که محلول یک رنگ و یکنواختی داشته باشیم، آن را هم میزنیم.
ماده رنگ آماده شده را با استفاده از یک صافی به رنگ اصلی اضافه میکنیم
دوباره رنگ را آنقدر هم میزنیم که ماده رنگ اضافه شده بطور یکنواخت با کل رنگ ترکیب شود.
رنگ آماده شده را مجدداً از صافی میگذرانیم که ناخالصیهای احتمالی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که رنگهای درجه یک ناخالصی خیلی کمی در مقایسه با رنگهای متفرقه دارند.
سطح زیر کار را با لایه نازکی از رنگ پلاستیک پوشش میدهیم که اجرای بتونه بر روی آن راحتتر باشد.
ناهمواریهای موجود در سطح را با استفاده از بتونه صاف میکنیم.
با سمباده نمره 150 زائدههای بتونه و زبریهای روی سطح را از صاف میکنیم.
با یک پارچه تمیز گرد و غبارهای نشسته روی سطح را پاک میکنیم که این عمل در صافشدن رنگ تاثیر زیادی دارد.
برای مرحله دوم با رنگ پلاستیک سطح مورد نظر را رنگ میکنیم. توجه داشته باشید که بهتر است در این مرحله جهت حرکت قلم مو یا غلطک در زاویه عمود بر پرتو تابش اجرا گردد.
بعد از خشک شدن رنگ آستر دوم خط و خشهای احتمالی یا درزها و سوراخهایی که در مرحله اول بتونهکاری کاملاً برطرف نشده است را مجدداً بتونه میزنیم.
حالا نقاط را که روی آن بتونه کردهایم با رنگ پوشش میدهیم.
برای مرحله دوم از یک سمباده نرمتر (نمره 180) برای صاف کردن زبریهای احتمالی استفاده میکنیم و سپس همانند مرحله قبل شروع به غبار روبی مینماییم.
در نهایت رنگ رویی را با دقت تمام اجرا مینماییم دقت کنید که در این مرحله جهت حرکت قلمو یا غلطک میبایست در راستای زاویه تابش نور باشد.
نسبت مخلوط کردن رنگ با آب باید مطابق دستوالعمل سازنده باشد. چنانچه دستوالعمل در دسترس نیست، میتوانید از نسبت اختلاط مطرح شده بالا استفاده کنید.
رنگ و آب کاملاً باهم مخلوط و یکنواخت شوند. در صورتی که رنگ رقیق شده را به مدت 72 ساعت در دمای 5 ± 23 درجه سلسیوس نگهداری کنیم نباید علائمی از رسوب سخت در رنگ دیده شود به طوری که تا رسیدن به یک حالت یکنواخت دوباره به سادگی مخلوط شود.
شره، بازشدگی و حفره و یا ترک خوردگی 24 ساعت بعد از 3 دست نقاشی نباید در سطح کار دیده شود.
رنگ پلاستیک خشک شده بر روی دیوار روشنتر از رنگ ساخته شده است.
رنگهای پلاستیک مات بوده و ایرادات گچ کاری را از لجاظ موجدار بودن سقف و دیوار تا اندازهای از بین میبرد.
برای رنگ آمیزی با رنگ پلاستیک معمولاً مادر رنگ را که یک ماده رنگی از نوع خود رنگ اصلی ولی با غلظت بالاست را با رنگ اصلی ترکیب میکنند تا به فام مورد نظر دست یابند. البته مادر رنگ را به صورت مجزا میتوان جهت رنگآمیزی استفاده نمود ولی معمولاً مادر رنگها به صورت مجزا جهت مصارف دیوار نویسی و پارچه نویسی کاربرد وسیع دارند.
رنگ پلاستیک فاقد بو بوده و سرعت خشک شدن بالایی دارد.
به طور کلی در منازل ایرانیها، رنگ پلاستیک برای سقفها استفاده میشود که علاوه بر کاهش هزینه به واسطه عبور راحت گرما و رطوبت هوا از رنگ پلاستیک، این نوع رنگ برای سقف مناسبتر از رنگ روغنی میباشد
زمان خشک شدن:
زمان خشک شدن پوشرنگ پلاستیک سیماکالر بستگی به جريان هوا، دمای محيط، ميزان رطوبت ، ضخامت و تعداد لايه ها دارد. به طور متوسط زمان خشک شدن سطحی و عمقی به شرح زیر میباشد:
زمان خشک شدن سطحی 1 ساعت.
زمان خشک شدن عمقی 3 ساعت.
شرایط نگهداری:
در فضای سربسته و دور از اشعه مستقیم خورشید نگهداری شود.
در دمای 35- 5 درجه سانتی گراد نگهداری شود.
زمان انبارداری محصول به مدت سه سال میباشد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.